Medievistica Forum
https://www.medievistica.ro/forum/

Actualizare "Galeria medievistilor"
https://www.medievistica.ro/forum/viewtopic.php?f=23&t=4
Pagina 1 din 1

Autor:  Vasile [ Aprilie 07, 2007, 04:29:34 PM ]
Subiectul mesajului:  Actualizare "Galeria medievistilor"

A fost actualizata Galeria medievistilor. Momentan cuprinde peste 100 de nume insa nu toate au si date despre respectivele persoane.
Daca am omis pe cineva care indeplineste conditiile de a fi inscris in baza noastra de date, rugam sa ne contacteze pe adresa contact@medievistica.ro.
De asemenea, pentru a completa datele celor inscrisi, rugam persoanele in cauza sa ne trimita informatiile la adresa mentionata anterior.

Autor:  Mirela Stratulescu [ Mai 26, 2007, 07:52:23 PM ]
Subiectul mesajului:  Re: Actualizare "Galeria medievistilor"

V-aş ruga să insistaţi pe construcţia acestei părţi a site-ului. Nu cunoaştem oamenii care se ocupă de medievistică. Nici nu prea ştim cum să-i descoperim sau ce scriu exact.

Autor:  Georg Schoenpflug von Gam [ Mai 12, 2009, 03:12:23 PM ]
Subiectul mesajului:  Corectura Link-ului

Pecenegul scrie:
Cu riscul de a critica, desi nu acesta mi-e scopul aici, nu stiu cat de utila este o asemenea galerie, in masura in care ea nu poate a avea un motor de cautare intern si nu poti afla rezumatul studiilor al caror titlu il vezi etalat.
Ce ar trebui se poate vedea aicilea: http://www.patzinakia.ro/NEWS/articole/ ... y2008.html
Evident ca nimeni nu are bani, dar fiecare isi poate face PDFuri din propriile articole, care sa poata fi consultate intr-o baza de date cu circuit inchis.


Mi-am permis numai sa corectez link-ul dat.. punctul de inchidere al enuntului inchidea de fapt link-ul, deci imediat dupa html apare punct, corect ca semn de punctuatie, dar inchide link-ul.
Lucrul se petrece automat de fapt..pagina tinde sa se restructureze automat, adunand semnele.
Un artificiu folositor ar fi neinchiderea enuntului tocmai in link.. ci sa se mai introduca un cuvant oarecare..clar, ceva cu sens..Distantarea dintre cuvinte sare in ochi atunci si link-ul nu se mai uneste automat cu punctul..
Deci regula de urmat=niciodata nu se inchide un link prin punct..desi aici nu autorul este de vina, ci pagina s-a aranjat automat..
Scrieti D.-Voastra mai clar..mie nu mi-a reusit...
Acum functioneaza...

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/